Serc

Uw bedrijf in beeld in uw regio voor slechts € 35,00 per jaar

Uw bedrijf in beeld in uw regio voor slechts € 35,00 per Jaar !

Als u een winkel of bedrijf heeft dan weet u dat u op uw beurt weer afhankelijk bent van klanten. Geen klanten is geen omzet en dus is het altijd goed om uw bedrijf in ''the picture'' te zetten.

Wat krijgt u voor € 35 per jaar?

Voor slechts € 35,00 per jaar wordt uw bedrijf in uw Regio (in uw gemeente) geplaatst met een duidelijke vermelding, uw adresgegevens, uw telefoonnummer en uiteraard uw website.

Zo kunnen uw potentiële klanten u makkelijk vinden en ook uw indexering binnen de zoekmachines zullen er wel bij varen.

Uiteraard hebben we een voorbeeld gemaakt zodat u kunt zien hoe uw bedrijf er online uit komt te zien en dat voorbeeld kunt u HIER bekijken.  

Als u een achtergrond foto heeft plaatsen we die achter de website zodat het geheel er ook optisch nog een heel goed uit komt te zien.

 

Wordt het later duurder?

Jazeker! Op het moment dat iets succesvol is wordt het altijd duurder.

 

Maar niet voor U!

Onze gedachtegang is dat we ondernemers die ons in het begin steunen (en dus ons ook helpen om het project succesvol te maken) nooit de rekening van dat succes horen mee te betalen. Dus als onze prijzen verhogen verhogen we uw prijs nooit mee. Zolang u klant blijft is uw prijs € 35 per jaar. Ook al zouden we onze tarieven ooit verhogen naar welk bedrag dan ook, uw prijs staat zo vast als een huis. 

 

We helpen u graag

Heeft u vragen? De mensen van ons team nemen graag contact met u op om u zaken uit te leggen en uw vragen te beantwoorden.

U kunt op het aanvraag formulier als u dat wilt aanvinken dat u gebeld wilt worden en uiteraard kunt u als u direct al enthousiast bent ook direct uw bedrijf door ons laten plaatsen.

Wij plaatsen dan uw bedrijf en geven aan u door waar het staat zodat u het eerst zelf kunt bekijken. Pas als u tevreden bent sturen wij u een factuur van € 35,00  voor het eerste jaar. Dus zoals u ziet is het bij ons niet ''eerst betalen en dan maar zien'' maar eerst weten wat u krijgt, dat beoordelen en uw akkoord geven. 

 

Heeft U nog vragen mail me via onderstaande button , en ik probeer binnen 24 uur te reageren.